Phone: +359 2 815 40 80

Compare Listings

Защо да се доверите на MyHome в избора на новото Ви жилище?

Ние разполагаме със стотици недвижими имоти, които отдаваме под наем. Големият избор и гъвкавото работно време за огледи, които предлагаме ни превръщат в предпочитан избор за мнозина.  

Как MyHome може да Ви помогне да откриете новия си дом?

Стотици имоти

Портфолиото ни съдържа повече от двеста недвижими имота в София, които управляваме и много други, които се регистрират при нас всеки месец. Бъдете сигурни, че каквито и изисквания да имате, те ще бъдат задоволени и при нас ще намерите това, което търсите.

Работно време

Нашият офис работи за Вас от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа. Като допълнение, организираме огледи и извън работно време, през уикендите и по време на официални празници след предварителна уговорка. Гъвкави сме спрямо Вашите нужди.

В случай, че си харесате някой имот ние препоръчваме да направите оглед още в самото начало. Ние ще организираме среща с Вас при избрания имот и ще направим всичко необходимо да се чувствате комфортно по време на огледа. В случай, че сте се спрели на повече от един имот за оглед, ние ще осигурим превоза от едното място до другото. Ще бъдете придружени през цялото време и така ще имате възможност да получите отговор на всеки Ваш въпрос или съвет в случай на нужда. Накрая остава само да изберете Вашия нов дом.

Информация за имота

Нашата цел е да Ви предоставим възможно най-много информация по време на огледа.

 

Изключително лесно е да намерите подробности за недвижим имот през търсачката в нашия сайт. Предоставяме Ви богата гама от информация за всеки имот включително виртуална обиколка 360 градуса,  етажни планове, множество снимки и онлайн брошури.  

Експертно мнение

Ние работим с имоти на територията на София.  Специализирани сме и отлично познаваме местния пазар на имоти, вследствие на което можем да Ви дадем съвет и да отговорим на всеки Ваш въпрос.

 

Ако не сте запознати добре със София и околността или пък просто търсите нов дом, заобиколен от най-зелените паркове, най-добрите ресторанти и училища  с достъп до удобен транспорт, то ние сме хората, които ще открият подходящия за Вас имот в съответствие с Вашите изисквания.  

Управление на имот - 24/7

Когато наемете имот, който ние управляваме, може да сте спокойни, че дори нещо да се обърка само с едно обаждане по телефона ние ще се отзовем и ще реагираме незабавно.  Работим с надеждни и опитни екипи, които са на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

Корпоративни услуги

Ако местите бизнеса си в София от други градове в страната или чужбина, то нашият екип от  експерти може да Ви предостави информация и съвети за града и различните местности без да плащате допълнително.

Голям брой известни световни компании ползват нашите услуги, за да осигурят подходящо място за работа и комфорт на своите работници.

Имейл известия

В допълнение ще споменем, че ако веднъж регистрирате и споделите Вашите изисквания и предпочитания с нас, Вие ще имате възможност да бъдете информирани незабавно чрез имейл при появяването на нов имот, съответстващ на Вашето търсене.