Phone: +359 2 815 40 80

Compare Listings

Защо да се доверите на MyHome за отдането на имота Ви под наем?

Нашият опит, постигнатите резултати и силната позиция на пазара на имоти в София ни поставят в перфектна позиция да договорим най-добрата цена за Вашия имот. Доказали сме във времето, че сме способни да достигнем наемни цени, по-високи от тези на нашите конкуренти за подобни имоти.

Какво трябва да знаете…..

  • Ежемесечно с нас се свързват стотици нови наематели;
  • Нашите задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти ни помагат да отдадем имотите в рамките на броени дни след тяхната поява на пазара;
  • В 95% от случаите договаряме първоначално поисканата наемна цена от наемодателя;
  • Всички такси и условия са предварително ясни;
  • Придържаме се към най-стриктните етични кодове и практики.

Или позвънете на +359 2 815 4080, за да разберете прогнозната наемна цена за Вашия имот.

Магнит за наематели

Ежемесечно привличаме стотици нови наематели. Доброто ни име ни дава качествено предимство в сравнение с конкуренцията при отдаването на имотите под наем.  

 

Имотите ни са доказателство за висша форма на маркетинг, затова винаги се стремим да се отличаваме с висок стандарт, за да запазим силната си позиция на пазара в София.

Оценка за постигане на най-добра цена

При средно 95% от случаите договаряме първоначално поисканата наемна цена от наемодателя.

 

Реализираме голям брой посещения на имоти на месечна база, на което се дължи и дълбокото познаване на пазара, цените и начините за достигане до максимална наемна цена. Нашият професионален анализ дава ясен поглед върху цените и спецификата на пазара.

MyHome Ви дава повече от информация, дава Ви спокойствие

Достъпът ни до множество наематели, Ви гарантира, че ще изберем най-подходящият за Вас.

Като резултат от 10-те години опит зад гърба ни, сме способни да се справим с всяка една ситуация или евентуално усложнение, възникнало в процеса на отдаването под наем.

Даване под наем и управление на имотите

Нашият персонал винаги се стреми да поддържа най-високото ниво на обслужване.

 

На ваше разположение сме, по което и да е време след предварителна уговорка. Гъвкавото ни работно време позволява организиране на огледи преди или след официалното работно време на офиса ни, през уикендите или по време на официалните празници. Персоналът ни е високо квалифициран и владее няколко чужди езика,  което значително улеснява общуването с чужденци, интересуващи се от наемане на имоти в София.

 

ИТ системите ни за управление на имоти позволяват да рекламираме и предлагаме Вашия имот из цялата съществуваща рекламна мрежа, а също и в сътрудничество с наши партньори.

Най-добрата реклама за Вашия имот

Всички имоти се качват и рекламират онлайн в рамките на 48 часа от първоначалния им оглед. Ние не пилеем ценно време. Гарантираме Ви, че имотът Ви ще бъде обявен и качен на всички големи платформи до 48 часа след неговото заснемане.

Максимално добро представяне

Ние в MyHome прилагаме ефективно всички форми на директния маркетинг – имейл маркетинг, разпращане на бюлетини, организиране на промоции, използване на канали за директни продажби, разпространяване на рекламни листовки, брошури и пр.

 

Отделно от това, сайтът ни привлича и отчита огромен брой посещения на месечна база. Вашият имот също така ще бъде качен за реклама на онлайн платформи като Imot.bg, Imoti.net и Homes.bg, както и много други сайтове напълно безплатно.

Придържане към най-високи етични стандарти

Нашите служители са обучени да спазват етичните норми и най-високо ниво на клиентско обслужване, което ни позволява да установим и поддържаме дълготрайни взаимоотношения с  клиентите.

 

Също така, Му Номе е член на няколко Асоциации на недвижими имоти, като Търговската Камара и на Британско – Българската Бизнес Асоциация.

Винаги добре свършена работа

Нашите служители са известни сред клиентите като едни от най-добре квалифицираните и ефективни агенти в сферата на недвижимите имоти в България. Те ще дадат най-доброто от себе си, за да отдадат Вашия апартамент, ще третират Вашия имот като техен собствен, като гарантирано ще договорят за Вас най-добрата възможна цена според пазарните условия.

 

  • Обикновено отдаваме имотите в рамките на 10 дни от пускането им на пазара;
  • Получаваме стотици запитвания на месец;
  • Управляваме над 200 индивидуални апартамента;
  • Менажираме офис сгради, както и апарт комплекси от затворен тип;
  • Предлагаме гъвкаво работно време.

За допълнителна информация: +359 2 815 4080. За да разберете каква е приблизителната стойност, на която имотът Ви може да бъде отдаден, може да използвате нашия „Бутон за оценка“.

Какво казват нашите клиенти?

Какви са отзивите, които нашите клиенти дават за опита им с MyHome?

 

Благодарение на достъпа ни до голям списък с имоти, ние не само предлагаме огромен избор, но също така се гордеем с нашия професионален подход и изключителни услуги. Ето няколко отзиви от нашите клиенти:

Детайлни коментари тук