Phone: +359 2 815 40 80

Compare Listings

Стъпка 1 - Оценка

Вашата цел е да отдадете имота си на възможно най-високата цена, колкото се може по-бързо. Нашите експертни оценители извършват стотици оценки месечно, което им позволява с един поглед да определят наемната цена на Вашия имот. Ето защо винаги договаряме исканата цена за всички наши клиенти.

Потърсете ни на +359 2 815 4080 или попълнете формуляра за определяне на наемната цена.

Или позвънете на +359 2 815 4080 за повече информация

Стъпка 2 – Избор на агент

Когато избирате агент по недвижими имоти е добре да вземете предвид следните критерии – работно време, кога служителят на съответната компания ще бъде на разположение за огледи, както и как ще се рекламира Вашия имот. Тези фактори са от решаващо значение за постигане на заложената цел, а именно – отдаване под наем срещу възможно най-високата цена, колкото се може най-бързо.

Стъпка 3 – Обмисляте възможността да краткосрочно отдаване?

Краткосрочните наеми (за период до 6 месеца) са идеалното за Вас решение, в случай че Вашите приоритети са: висока възвращаемост, предварително получен наем, гъвкавост, кратки периоди на незаетост, управление на собствеността, както и клиенти, най-често заети в големи корпорации.

Стъпка 4 - Ползите от корпоративните услуги

Отделът на MyHome, отговорен за корпоративните клиенти, съдейства на стотици компании месечно при търсенето на жилища, подходящи за техните служители. Отдаването на Вашия имот чрез този специализиран отдел Ви гарантира внимателно подбрани наематели, които обикновено предпочитат да заплатят по-висока цена в замяна на личен комфорт и спокойствие.

Стъпка 5 – Обмислете варианта да оставите имота си на управление

Управлението на собствеността може да бъде ключът към постигането на максимална възвращаемост от отдаването под наем на Вашия имот. Много наематели настояват да наемат професионално управлявани имоти и често са готови да заплатят по-висока цена за това. Поверявайки имота си на MyHome, Вие можете да бъдете напълно спокойни, както за Вашето жилище, така и по отношение на самите наематели. Вашият агент по управление на имоти  ще се погрижи, както за ежедневното управление, така и за по-сложни въпроси свързани със спешни ремонти, събиране на наеми, мониторинг на плащанията на комунални услуги и много други.

Стъпка 6 – Презентация на Вашия имот

Първото впечатление е от съществено значение за бързото отдаване под наем. Що се отнася до нещата, които можете сами да свършите преди отдаването на Вашия имот, освежете стените и разчистете помещенията, така че да изглеждат по-просторни, след което наш представител ще заснеме имота Ви, ще създаде 360-градусови турове и ще направи подробно описание на апартамента Ви. Всичко това – само с едно посещение.

Стъпка 7 – Действия, предхождащи настаняване на наемателя

Преди имотът Ви да се отдаде под наем е необходимо да се направи цялостен опис на неговото състояние и инвентар. Наш представител ще се погрижи за това.  

Дългосрочно отдаване под наем (за период по-дълъг от 6 месеца)
Преди отдаването е редно, Вие да се уверите, че абсолютно всички сметки за комунални услуги са надлежно платени.

 

Краткосрочно отдаване под наем (за период, по-кратък от 6 месеца)

Вие носите отговорност за заплащането на сметките за комунални услуги, данъците и ТВ абонамента, тъй като тези разходи са предварително заложени в наемната цена.

Стъпка 8 – Реклама на имота

През колкото повече канали рекламирате, толкова по-лесно ще откриете перфектния за Вас наемател. Ползвайки услугите на MyHome, Вие автоматично получавате достъп до нашия маркетингов пакет, който включва: качване на имота на нашия осъвременен уебсайт,  отлично визуално представяне чрез разнообразен снимков материал, включване в нашия месечен бюлетин, имейл известия и ПР.

Стъпка 9 – Оглед с наш агент

Нашето гъвкаво работно време е от съществено значение за организирането на максимален брой огледи на имота Ви – в действителност голяма част от огледите се организират преди и след работа, както и в почивните дни. Огледът с наш служител, Ви позволява да се възползвате от нашия опит и полезни съвети.

Нашият офис работи за Вас от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа. Като допълнение, организираме огледи и извън работно време, през уикендите и по време на официални празници след предварителна уговорка. Съобразяваме се спрямо Вашите нужди.

Стъпка 10 – Получаване на оферта

Веднага след като получим конкретна оферта ние се свързваме с Вас, за да обсъдим всички подробности, както и евентуални специални условия и допълнителни коментари. Така Ви помагаме по-лесно да вземете решение дали да приемете или отхвърлите получената оферта.

Стъпка 11 – Съгласувана оферта

В случай че се стигне до споразумение, независимо дали имотът Ви се управлява от нашата компания, или не, ние предприемаме следните действия:

 

  • Изискване на препоръка от работодател;
  • Подписване на Договор за наем;
  • Събиране на плащанията според договора (едномесечен наем + депозит);

 

Срещу допълнително заплащане, бихме могли да преведем имота Ви във вид, пригоден за настаняване като:

 

  • Организираме професионално почистване на апартамента;
  • Направим опис и присъстваме на настаняването на наемателя.

 

За допълнително спокойствие бихме могли да задържим депозита предоставен от наемателя, което ускорява процеса по връщането на депозираните пари при напускането му.

Стъпка 12 – Официално предаване на имота

При завършване на процеса, ключовете се предават на наемателя в деня на настаняването.

Относно имотите, които MyHome управлява, ние предоставяме на наемателя контактите на съответния агент, който управлява имота за последващ контакт при възникването на каквито и да било въпроси или коментари от негова страна.

 

Поздравления, имотът Ви е успешно отдаден под наем!

Инвестиция в имоти в София

Покупка на нов дом, покупка с инвестиционна цел или покупка с цел преустройство и препродажба.

В случай че сте заинтересувани от покупка на имот с инвестиционна цел в София, независимо дали става въпрос за имоти, в които вече са настанени наематели, новопостроени сгради, имоти „на зелено“, земя, инвестиционни портфейли в София и пр., ние сме правилните хора, с които да се свържете.

 

Благодарение на дълбокото ни познаване на пазара на имоти в София, ние ще достигнем максимална възвращаемост за Вашите инвестиции.

Безплатна оценка на имота Ви

Ние сме изцяло ангажирани в постигането на резултатите, които Вие изисквате от нас и очаквате като наемодател: Добрият наемател заплаща най-високата възможна рента.

 

За да разберете каква е приблизителната наемна или продажна цена на Вашия имот, или да получите повече подробности относно услугите по управление, които предоставяме, моля попълнете данните по-долу:

Имота е за:
И дветеОтдаване под наемПродажба