Phone: +359 2 815 40 80

Compare Listings

Професионално управляваните имоти под наем в София са все по-търсени от частни и корпоративни клиенти.  

 

Спокойствие за хиляди наемодатели

Регистрирайте се директно в модула ни за управление на собствеността или се обадете на +359 2 815 4080 за повече информация

Нашите услуги за управление на имоти включват:

Услуга Отдаване под наем + Услуги по управление Отдаване под наем
Гъвкаво работно време
Снимков материал (Снимки с висока резолюция, 360-градусови турове, слайдшоу, етажни планове и т.н.)
Цялостен маркетинг
Намиране на наемател
Изискване на препоръки
Изготвяне на договор за наем
Организиране на процеса по настаняване на наемателя
Събиране на наема
Управление на имота онлайн
Назначаване на персонален мениджър на имота
Кредитен имот
Управление и контрол на плащанията на сметките за комунални услуги
Съхранение на ключове
Организиране на заплащането на разходите
Поддръжка и организиране на ремонти
Реакция при спешни случаи
Регулярни инспекции, последвани от пълен отчет
Организиране на процеса по напускане на наемателя
Съобщаване за удръжки от депозита
РЕГИСТРИРАЙ СЕ РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Достъпност

Наемателите – корпоративни и частни често имат високи изисквания при наемането на имот, а за наемодателят понякога е трудно да реагира своевременно и да посрещне всички техни нужди и да отговори на очакванията им.

Именно тук се намесва My Home, като гарантира, че от една страна Вашият имот ще бъде управляван по възможно най-съзнателния начин, а от друга – Вашите наематели ще получат цялата професионална грижа, от която се нуждаят.

Гарантирано спокойствие за наемодателя

Вие сами може да прецените колко време ще спестите от телефонни разговори, срещи с наемателите, както и цялата произтичаща в последствие работа.

 

Нашата цялостна услуга по управление има за цел да Ви даде нужното спокойствие и да Ви освободи от задължението да бъдете постоянно на разположение на наемателите. Ето защо, на нас са се доверили повече от 200 собственици, които са ни предоставили имотите си на управление.

Вижте тук какво се включва в услугата по управление на имоти.

Наемателите предпочитат да наемат професионално управляван имот

Все повече и повече наематели изявяват своите предпочитания към управлявани имоти, тъй като това позволява по-професионално обслужване, като се премахват излишните емоции от двете страни по сделката.

 

Нашият напълно обучен екип има богат опит в точното изпълняване на сроковете за събиране на наеми, в следенето и контрола на плащанията за комунални услуги, както и в изграждането и поддържането на трайни взаимоотношения с наемателите.

Нашите Услуги по управление на имотите включват събиране на месечните наеми, извършване на съответната административна работа, а също така и съдействие при възникване на усложнения, както и реакция при спешни случаи.  

„Управление на собственици“ - софтуер

Като собственик, ползващ услугите на My Home, Вие имате възможността да следите какво се случва с Вашия имот онлайн, чрез нашата система за управление на имоти. Този софтуер позволява ефективно управление и отчитане на всички дейности и финансови въпроси, които ще Ви бъдат изпратени под формата на месечно извлечение.

Каква е процедурата, в случай че възникне проблем, който изисква реакция?

Работим с множество подизпълнители, които са проверени и доказани през годините на партньорство. Те, от своя страна, ни предоставят възможно най-висококачествените услуги на конкурентни цени, което гарантира спокойствието и комфорта на наемодателите.

Провеждане на инспекции по време на престоя на наемателите

Ние се задължаваме да извършим поне две основни инспекции на имота през годината, като предоставяме пълен отчет, заедно със снимки, както и подробности и препоръки за подобрения, в случай че такива са необходими. Успоредно с това Ви гарантираме, че Вашият имот остава в добро състояние, вследствие на своевременната ни реакция и при минимални разходи за ремонти, когато такива са били необходими.

Обадете се на +359 2 815 4080, за да получите по-подробна информация за нашите услуги за управление на имоти или ни пишете при възникването на каквито и да е въпроси от Ваша страна.