Phone: +359 2 815 40 80

Compare Listings

Относно „Май Хоум“

В „Май Хоум България” работим по западен модел, което ни разграничава от стандарта на работа на българските агенции.  Желанието ни е да подобрим  начина, по който се оперира на пазара на имоти в България. Силата  ни е в това да сме различни.

Какво ни различава?

Придържане към най-високи етични стандарти

Служителите ни са етични и с високо ниво на обслужване на клиентите, като гарантират, че сме в съответствие с най-високите стандарти за бизнес. Това ни помага да установим и поддържаме дългогодишни взаимоотношения с нашите клиенти.

Компанията ни е член на Организацията на недвижими имоти, Търговската камара и Британско–българската бизнес асоциация.

Работно време

Нашият офис работи от понеделник до петък  09:00 – 18:00. Можем да бъдем на Ваше разположение за огледи и извън посоченото работно време, през уикенда или официални празници.

 

В случай че си харесате някой имот ние препоръчваме да организирате оглед още в самото начало. Възможно е да бъдат организирани повече от един огледи, които ще бъдат с предварително организирани часове за спокойствие на клиента.

Имоти

Всяка седмица има нови предложения за имоти, които се предлагат на Вашето внимание.

Информация за имота

Една от основните ни цели е клиентът да получи максимална информация за апартамента преди самия оглед. Нашият сайт е с удобни функции и информацията за имота предоставя  360–градусови турове, етажен план, разнообразен подбор от снимки и онлайн брошури.

Експертна оценка

В качеството си на агенти на недвижими имоти на местна почва можем да Ви предоставим нужната информация и съвет във връзка с Вашето запитване.

 

Ако не познавате София, а търсите имот в близост до красиви паркове, ресторанти, училища или транспортни връзки ние с радост ще ви помогнем да отговорим на Вашето търсене.

Рекламиране на имота

За да намерите максимално бързо купувач за своя имот е необходимо да се направи сериозна реклама на Вашия имот.

 

Когато се доверите на MyHome за продажбата на имот, Вие автоматично ще получите необходимите маркетинг и реклама. Това включва: показване на имота на нашия уебсайт с всички необходими детайли, включване в нашия месечен бюлетин, изпращане на офертата за имота до различни клиенти чрез имейл и СМС известия и пр.