Phone: +359 2 815 40 80

Compare Listings

Нашият опит и добрата ни репутация, ни дават възможност да договорим най-добрата цена за Вашия недвижим имот.

Хубаво е да знаете, че….

  • Стотици купувачи използват услугите на нашата фирма всеки месец
  • Задълбочените ни познания, ни позволяват да продадем имота Ви бързо
  • В 95% от случаите достигане първоначално исканата цена за всяко едно жилище, което продаваме
  • Всички такси, срокове и условия са предварително уговорени и изяснени
  • Придържаме се към най-високи етични бизнес стандарти

Атрактивно за купувачи

С нас непрекъснато се свързват нови и нови клиенти като 99% от тях споделят, че ще препоръчат нашата фирма на семейството и приятелите си.

 

Предлагаме Ви уникални имоти, отговарящи на всички стандарти. Това е ключът към нашия успех и ни дава възможност да поддържаме силното си присъствие и репутация в София.

Договаряме най-добрата цена

Ние договаряме около 95% от исканата цена за имота, който предлагаме за продажба. Всеки месец ние имаме възможност да огледаме множество имоти, което ни дава ясна представа за  пазара. Детайлното проучване на цените на имотите, което правим  ни дава възможност да преценим най-добрата възможна цена и съответно да я постигнем.

Нашата специфична софтуерна платформа ни позволява да се запознаем още по-задълбочено с пазара на имоти и да определим цените им.

Изчислете цената на имота Ви или се обадете на телефон 02 815 4080

 

Голям брой нови купувачи се свързват с нашата фирма всеки месец – това ни дава възможност да добием реална представа какво търсят повечето клиенти и колко реално са готови да заплатят.

 

Инициативността и активността са сред нашите силни страни. Никога не чакаме купувачите сами да се свържат с нас. Ние ги търсим и намираме точния купувач за всеки един имот. Това става благодарение на интелигентната ни софтуерна платформа, която ни дава възможност много бързо да открием купувача и да го насочим към определения имот.

Нашият екип е отлично квалифициран и по време на преговорите винаги проявява професионализъм и етика. Благодарение на тези качества почти всяка сделка завършва с успех.

Ние не губим ценно време

Всички имоти се качват и рекламират онлайн в рамките на 48 часа от първоначалния им оглед. Ние не пилеем ценно време. Гарантираме Ви, че имотът Ви ще бъде обявен на всички големи онлайн платформи и на разположение на купувачите до 48 часа след неговото заснемане.

Най-добрата реклама за Вашия имот

Ние в MyHome прилагаме ефективно всички форми на директния маркетинг – имейл маркетинг, изпращане на бюлетини, организиране на промоции, използване на канали за директни продажби, разпространяване на рекламни листовки, брошури и пр.

 

Отделно от това, сайтът ни привлича и отчита огромен брой посещения на месечна база. Вашият имот също така ще бъде качен за реклама на онлайн платформи като Imot.bg, Imoti.net и Homes.bg, както и много други сайтове. Всичко това без допълнително заплащане.

Придържане към най-високите етични стандарти

Нашите агенти са отлично обучени в грижата за клиента и са ръководени от високи етични ценности. Поддържаме високи стандарти в бизнеса и умеем да задоволим и най-капризните клиенти. Това ни позволява да установим и поддържаме дълготрайни взаимоотношения с  клиентите.

 

Ние сме членове на редица организации и асоциации свързани с недвижими имоти, сред които и Британско-българската бизнес асоциация.  

Вършим си работата докрай

Нашите служители са известни сред клиентите, като едни от най-добре квалифицираните и ефективни агенти в сферата на недвижимите имоти в България. Те ще работят с голямо желание и усърдие във Ваша полза, за да отдадат Вашия апартамент, ще третират Вашия имот като техен собствен и ще договорят за Вас най-добрата възможна цена според пазарните условия.