Phone: +359 2 815 40 80

Compare Listings

Стъпка 1 – Точна оценка на имота

Вашата цел е да продадете имота си на възможно най-висока цена колкото се може по-бързо. Нашите експертни оценители извършват стотици оценки месечно, което им позволява с един поглед да определят продажната цена на Вашия имот. Ето защо винаги договаряме исканата цена за всички наши клиенти.

Свържете се с нас на телефон 02 815 4080 или попълнете формуляра за определяне на продажната цена.

Стъпка 2 – Избор на агент

Когато избирате агент по недвижими имоти е добре да вземете предвид следните критерии – работно време, кога служителят на съответната компания ще бъде на разположение за огледи, както и как ще се рекламира Вашия имот. Тези фактори са от решаващо значение за постигане на заложената цел, а именно – продажба срещу възможно най-висока цена колкото се може по-бързо.

Стъпка 3 – Консултация с адвокат

Успешната продажба на имота Ви много често се определя и от правния съвет на доверен и опитен адвокат. Добра идея е да инициирате и собствено проучване, за да вземете правилно решение преди да обявите имота си за продан. По този начин ще избегнете всякакви съмнения, както и каквото и да е забавяне на процеса на продажбата.

 

При запитване бихме могли да Ви препоръчаме утвърдени адвокати в сферата на недвижимите имоти.

Стъпка 4 – Представяне на имота

Първото впечатление е най-важно. Правилната презентация на имота Ви е ключов момент за успешната му продажба. Обмислете всички възможни ремонтни дейности, които бихте могли да извършите преди да обявите имота си за продан – освежете и интериора с пребоядисване на стените и разчистете помещенията от излишни предмети, така че да изглеждат по просторни.

Наш представител ще заснеме имота Ви, ще създаде 360-градусови турове и ще направи подробно описание на апартамента Ви. Всичко това – само с едно посещение.

Стъпка 5 – Реклама на имота

През колкото повече канали рекламирате, толкова по-лесно ще откриете купувач. Ползвайки услугите на MyHome, Вие автоматично получавате достъп до нашия маркетингов пакет, който включва: качване на имота на нашия осъвременен уебсайт,  отлично визуално представяне чрез разнообразен снимков материал, включване в нашия месечен бюлетин, имейл известия и ПР.

Стъпка 6 – Оглед с наш агент

Нашето гъвкаво работно време е от съществено значение за организирането на максимален брой огледи на имота Ви – в действителност голяма част от огледите се организират преди и след работа, както и в почивните дни. Огледът с наш служител, също така, Ви позволява да се възползвате от нашия опит и полезни съвети.

Стъпка 7 – Получаване на оферта

Веднага след като получим конкретна оферта ние се свързваме с Вас, за да обсъдим всички подробности, както и евентуални специални условия и допълнителни коментари. Така Ви помагаме по-лесно да вземете решение дали да приемете или отхвърлите получената оферта.

Стъпка 8 – Процес на преговори

Когато приемете дадена оферта, ние предприемаме следните действия:

  • Писмено известие до всички заинтересовани по сделката страни с потвърждение на договорената вече цена;
  • Подготовка на Резервационно споразумение за имота, в което са посочени всички детайли и условия по продажбата, както и сроковете за изпълнение на сделката и последващите стъпки;
  • Вие предоставяте информацията за Вашите адвокати и ипотечни брокери;
  • Изготвяме и предоставяме всички необходими официални документи в сътрудничество с Вашия адвокат;
  • Започва оформянето на предварителен договор;

 

Редно е Вашият адвокат да изпрати на купувача чернова на договора, след което могат да бъдат договорени предварителните условия.

Стъпка 9 – Финализиране на сделката

За затваряне на сделката се смята моментът,  в който се подпише Нотариален Акт пред нотариус и пълната цена на имота бъде преведена по банков път по сметката Ви. Следващата и последна стъпка е предаване на ключовете за имота на новите му собственици.  

Поздравления! Вие току-що продадохте имота си.