Phone: +359 2 815 40 80

Compare Listings

Нашето портфолио е предварително селектирано и специално подбрано, така че тук можете да намерите дом за всеки вкус. Предлагаме изключителен избор от имоти и можем да Ви предложим гъвкаво работно време за огледи според Вашите възможности. Всичко това ни превръща в пръв избор за стотици купувачи.    

Имоти

Всяка седмица имаме нов подбор на недвижими имоти. Бъдете сигурни, че от каквото и да имате нужда, ние ще можем да Ви го предложим.

Работно време

Нашият офис работи за Вас от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа. Като допълнение, организираме огледи и извън работно време, през уикендите и по време на официални празници след предварителна уговорка. Гъвкави сме спрямо Вашите нужди.

 

В случай, че си харесате някой имот препоръчваме да направите оглед още в самото начало. Ние ще организираме среща с Вас при избрания имот и ще направим всичко необходимо да се чувствате комфортно по време на огледа. В случай, че сте се спрели на повече от един имот за оглед, ние ще осигурим превоза от едното място до другото. Ще бъдете придружени през цялото време и така ще имате възможност да получите отговор на всеки Ваш въпрос или съвет в случай на нужда.

Всичко, което остава да направите е да се отпуснете и да си изберете Вашия нов дом.

Информация за имотите

Нашата цел е да Ви предоставим възможно най-много информация по време на огледа.

 

Изключително лесно е да намерите подробности за недвижим имот през търсачката в нашия сайт. Предоставяме Ви богата гама от информация за всеки имот включително виртуална обиколка 360 градуса,  етажни планове, множество снимки и онлайн брошури.  

Имейл известия

В допълнение ще споменем, че ако веднъж регистрирате и споделите Вашите изисквания и предпочитания с нас, Вие ще имате възможност да бъдете информирани незабавно чрез имейл при появяването на нов имот, съответстващ на Вашето търсене.

Експертно мнение

Ние работим с имоти на територията на София.  Специализирани сме и отлично познаваме местния пазар на имоти, вследствие на което можем да Ви дадем съвет и да отговорим на всеки Ваш въпрос.

 

Ако не сте запознати добре със София и околността или пък просто търсите нов дом, заобиколен от най-зелените паркове, най-добрите ресторанти и училища, с достъп до удобен транспорт, то ние сме хората, които ще открият подходящия за Вас имот в съответствие с Вашите изисквания.